Cum sa faci dropuri in 2018? (Resurse & Tutorial)

Metoda Dropuri 2018

Cum se fac dropuri in 2018?


Aceasta este o intrebare tot mai des pusa de detinatorii serverelor de CS 1.6. Counter-Strike este un joc vechi, aparut in anul 1999. Cu toate acestea in toti anii de la lansare a reusit sa stranga un numar impresionant de jucatori. In timpul lui de glorie ajungea (conform statisticelor STEAM) sa ajunga si la 200.000 jucatori unici online simultan.

In acest tutorial va voi invata cum sa:

  • faceti rost de VNC-uri pentru a putea aprinde redirectele
  • cum putem securiza VNC-urile pentru a nu ne fi furate
  • cum le putem face sa faca niste dropuri pentru serverul nostru

Ce sunt VNC-urile si cum facem rost de ele?


De obicei (din propia experienta) VNC-urile sunt servere virtuale cu ruleaza VNC Server. Cum putem face rost de ele? Este simplu, prin scanarea lor. Ce este scanarea? Prin scanare se intelege ca vom face brute force asupra serverelor. Brute force este atunci cand programul incearca sa se conecteze la un numar de x servere incercand x parole si x utilizatori.

Pentru a putea scana si face brute-force avem nevoie de doua programe.

 

1. NVNC

NVNC este programul cu care vom face brute force asupra serverelor. Pentru a descarca programul apasati aici.

Dupa ce descarcam arhiva o extragem oriunde pe disc si rulam nvnc.exe. Dupa rulare se vor creea 3 foldere numite bin, input si output. Interfata programului va arata asa:

Acum trebuie sa configuram. Intram in bin/config.conf si modificam urmatoarele:

  • brute_theards – in loc de 500 punem 1200
  • scan_theards – in loc de 1000 punem 1200.

Totul este bine si OK pana aici.

 

2. KPortScan 3.0

KPortScan este programul cu care vom scana dupa ip-uri globale. Il puteti descarca de aici. Dupa ce l-ai descarcat il extrageti pe disc si rulati KPortScan 3.0.exe

 

Cam asa arata interfata programului. Acum trebuie sa il configuram:

  • theards – setati la 1200
  • scan port – setati la 5900 (portul default al serverelor VNC)

In casuta din stanga se vor adauga ip-uri (range-uri). Forma lor este ceva de genul: 192.168.0.0-192.168.255.255. Dupa ce puneti niste range-uri in casuta apasati start si asteptati ca programul sa isi faca treaba. Dupa ce a terminat in folderul programului aveti results.txt. Acum revenim la primul program si anume NVNC. Tot ce trebuie sa faceti este sa copiati ce aveti in results.txt in output/ips.txt. Dupa care rulati nvnc.exe si tastati brute si dati enter. Acum programul va face brute force asupra serverelor. Tot ce trebuie sa faceti este sa asteptati sa termine. Rezultatele le luati din output/results.txt. Ele vor fi de forma ip-parola-detalii.

3. Cum ne conectam la serverele VNC?

Pentru a va conecta la serverele VNC trebuie sa instalati programul VNC Viewer. Va avertizez ca nu toate serverele vor fi bune, depinde de norocul vostru.

 

Cum descarcam redirectele, cum le facem sa dropeze?


Serverele scanate pot avea diverse sisteme de operare. Noi unii ne vom baza pe cele cu linux si windows. Pentru a descarca redirecte vizitati siteul CSSERVERS.RO. Nu uitati sa folositi si programul de ascuns redirecte pentru a nu le gasi adminul!

Bun, acum ca avem redirectele descarcate si aprinse, trebuie sa le facem sa dropam. Cum facem asta? Ei bine, eu unul ma bazez pe 3 masterservere:

In Setti limita de adaugare este de 1 redirect/15 minute. Ca sa putem trece de aceasta verificare pur si simplu formati adresa ip redirectelor astfel:

 

1.ip-vnc.xip.io:port

2.ip-vnc.xip.io:port

 

Va prindeti voi cum functioneaza. Acestea fiind facute trebuie doar sa asteptati sa dropati de acum. Redirectele nu se inscriu instant in masterserver, durand cateva ore pana acestea vor fi total vizibile jucatorilor, deci daca nu faceti imediat dropuri nu va ingrijorati.

 

Acestea fiind spuse, spor la populat serverele!

Author: admin

3 thoughts on “Cum sa faci dropuri in 2018? (Resurse & Tutorial)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2018 GAMEZEER.RO | Design by ThemesDNA.com
top