Fun Module (AMX Mod X)

Addons CSGO Legacy

Fun Module (AMX Mod X).Modulul fun este folosit in general la efectele de no clip, god mode, gravitate, viata etc.In primul rand, pentru a putea activa modulul fun aveti nevoie de a adauga in sursa dumneavoastra linia:

#include <fun>


Fun Module Natives

Functia set_user_armor

set_user_armor(id, armura);


Cu aceasta functie puteti seta armura jucatorului. ID vine de la indexul jucatorului iar parametrul armura inseamna armura pe care vreti sa i-o oferiti.

Functia set_user health

set_user_health(id, viata);

Cu aceasta functie puteti seta viata jucatorului. Ca si mai sus,parametrul id vine de la indexul jucatorului iar parametrul viata reprezinta viata pe care doriti sa i-o oferiti.

Functia set_user_footsteps

set_user_footsteps(id, bool:true/false);

Aceasta nativa face ca pasii jucatorului sa nu mai fie auziti. True sau false reprezinta valorile pe care nativa le poate lua. True inseamna ca pasii nu se vor auzi iar false inseamna ca se vor auzi normal.

Functia set_user_frags

set_user_frags(id, frags);

Aceasta nativa seteaza numarul de fraguri ai jucatorului. ID reprezinta indexul jucatorului iar parametrul frags reprezinta numarul de fraguri pe care doriti sa il setati.

Functia set_user_godmode

set_user_godmode(id, bool:true/false);

Aceasta nativa poate oferi god mode unui jucator. True sau false sunt valorile pe care native le poate lua. True in caz ca doriti sa ii activati godmode iar false in caz ca doriti sa ii dezactivati god mode.

Functia set_user_gravity

set_user_gravity(id, Float:Gravity);

Float:Gravity poate fi : 1.0 = 800 | 2.0 = 1600 | 0.5 = 400.

Aceasta nativa seteaza gravitatea unui jucator. ID reprezinta indexul jucatorului iar Gravity reprezinta gravitatea pe care doriti sa ii o oferiti.Acest numar trebuie sa fie unul zecimal (de exemplu: 1.0, 2.0, 0.5 etc).

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2019 GAMEZEER Online Games | Design by ThemesDNA.com
top