Laptopuri GeForce RTX Disponibile pretutindeni

Laptopuri GeForce RTX

Laptopuri GeForce RTX. Sunt mai rapide, mai luminoase si mai puternice. In premiera, aceste tipuri de laptop, sunt disponibile in zeci de magazine si store-uri online. Acestea folosesc ca GPU ultima arhitectura iesita pe piata de la nVIDIA si anume placile RTX. Aceste placi video sunt foarte subtiri, ?foarte performante si cele mai rapide, avand parte de tehnologia Turing.

„Laptopul este platforma cu cea mai mare crestere in gaming, si aceste este doar inceputul” spune Jensen Huang, Fondator & CEO NVIDIA, la prezentarea noilor laptopuri.

Turing este folosit de toti producatorii din lume pentru a oferi o performanta sporita a laptopurilor, obiecte pe care, jucatorii, sa le poata lua cu ei oriunde si oricand. O intreaga generatie, cresc alaturi de jocurile video, tot mai revolutionare, mai reale, mai captivante si cred ca si ei deabea asteapta ca aceste noi tipuri de laptopuri sa fie disponibile chiar sub ochii lor.

O promotie ar fi pentru cei ce achizitioneaza RTX 2080 Ti. Acestia vor beneficia de jocurile Battlefield V si Anthem gratuit. Cei cu RTX 2070 respectiv 2068 vor avea unul dintre aceste noi jocuri la alegere.

NVIDIA Battery Boost permite laptopurilor, o scadere a nivelului de energie consumata, de pana la de doua ori mai bine. NVIDIA G-Sync va permite laptopurilor sa aiba o rata de improspatare de pana la 144 Mega Hertzi pentru a le asigura jucatorilor un gameplay fara probleme.

Laptopuri GeForce RTX – Disponibilitate

Aceste val de noi sisteme de joc vor fi, incepand cu data de 29 ianuarie 2018, disponibile pentru comanda la majoritatea producatorilor mari din lume precum ACER, AlienWare, ASUS, Dell, Gigabyte, HP, Lenovo, MSI, Razer si nu in ultimul rand Samsung.

Pretul acestor sisteme de gaming vor varia, in functie de regiunea unde va aflati, configuratie in sine a sistemului, si de pretul impus de producatorul de la care ve-ti cumpara.

Author: admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2019 GAMEZEER Online Games | Design by ThemesDNA.com
top